- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

Шановні полтавці!

Сьогодні всі ми прагнемо миру, спокою, збереження цілісності держави. Останні місяці стали найтрагічнішими в історії сучасної України. Вони призвели до сотень людських жертв, десятків тисяч зламаних доль. Нині понад усе нам потрібне об’єднання зусиль для відновлення економіки країни, її європейського демократичного поступу.
Разом нам необхідно добитися того, щоб громадський контроль став постійним та ефективним механізмом конструктивного впливу населення на дії влади на всіх рівнях.
Перший важливий крок у цьому напрямку – вибори нового Президента України, лідера, перед яким постає завдання в умовах військової, політичної та економічної агресії Росії проти України зупинити братовбивчу війну, знайти порозуміння між Сходом та Заходом, згуртувати політичні еліти та неухильно працювати на зміцнення авторитету держави.
Полтавщина – це центр і серце України, пульсування якого задає в багатьох аспектах ритм розвитку усієї країни. Ми завжди були краєм дуже миролюбних, виважених і працьовитих людей.
Попереджуємо усіх учасників виборчого процесу про відповідальність за зловживання та адміністративний тиск під час виборів. Закон має бути один для всіх. Ми сповідуємо ідеали рівності, справедливості, свободи вибору кожного – за це стояв Майдан!
Закликаємо всіх громадян прийти 25 травня на виборчі дільниці й свідомо проголосувати за того із кандидатів, хто здатен захистити свободу, незалежність і суверенітет України.

Віктор БУГАЙЧУК,                   Петро ВОРОНА,
голова                                            голова
обласної державної  адміністрації;                        обласної ради.

Print Friendly, PDF & Email [1]