- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

Сила громади у єдності

Як повідомляла “Зоря Полтавщини”, у Комсомольську було оголошено збір коштів для забезпечення флагманського корабля Військово-Морських сил України, фрегата “Гетьман Сагайдачний”. Саме з такою ініціативою звернувся до громади, керівників і трудових колективів міський голова Сергій Супрун. Благодійне починання підтримала Громадська рада при Комсомольській міській раді. Кошти вирішили акумулювати на розрахунковому рахунку громадської організації “Спілка ветеранів Афганістану”. Розпочалася активна робота. Члени молодіжного та дитячого об’єднання “Парламент дітей” та “Дитяча рада” разом із ГО “Міська міліція”, делегації школярів і педагогів із кожного навчального закладу взяли активну участь у проведенні загальноміської акції. Їм вдалося зібрати понад півтори тисячі гривень.
Першим на заклик відгукнувся колектив ветеранів праці – членів Спілки першозасновників Полтавського ГЗК. Вони на загальних зборах ухвалили рішення про виділення екіпажу фрегата також півтори тисячі гривень. Найбільше коштів зібрав трудовий колектив ВАТ “Полтавський ГЗК” – майже 48 тисяч гривень.
До цієї благородної справи долучилися колектив виконавчого комітету міськради, його відділи та управління, структурні підрозділи комунального господарства міста та інші організації. Загальна сума зібраних благодійних внесків становить близько 70 тисяч гривень.
Сергій Супрун висловив щиру вдячність за підтримку та розуміння усім небайдужим комсомольчанам, які долучилися до акції, та наголосив, що сила громади – у єдності, злагодженості дій.
“Переконаний, що усі разом ми подолаємо ті випробування, які постали перед нашою країною, зможемо відстояти майбутнє у вільній, демократичній та мирній державі”, – наголосив очільник Комсомольська.

Віра ІЛЬКОВА
“Зоря Полтавщини”

Print Friendly, PDF & Email [1]