- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

Нові призначення

РОЗПОРЯДЖЕННЯМ голови Полтавської обласної державної адміністрації №195-к від 8.05.2014 року начальником управління з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи обласної державної адміністрації призначено Віктора Стеблянка.
Віктор Миколайович СТЕБЛЯНКО народився
2 січня 1963 року в м. Веймар (Німеччина). У 1984 році закінчив Полтавське вище військове командне училище зв’язку. До 2002 року служив у Збройних силах. З 2002 року – військовий пенсіонер. Працював керівником виконкому Полтавської міської організації політичної партії “Народний союз “Наша Україна”. Член ВО “Батьківщина”.
***
Відповідно до наказу Міністерства юстиції України від 13.05.2014 року №832/к на посаду начальника Головного управління юстиції у Полтавській області призначено Ірину Пашко.
Ірина Станіславівна ПАШКО народилася 2 квітня 1982 року в м. Гадячі. Закінчила юридичний факультет Полтавського державного аграрного коледжу управління і права та судово-прокурорський факультет Національної юридичної академії імені Ярослава Мудрого у м.Харкові. Підвищувала кваліфікацію в Інституті законодавства Верховної Ради України. Працювала юрисконсультом на підприємствах, в установах, помічником народних депутатів України. Розробник кількох законопроектів. Депутат Полтавської районної ради VI скликання.

Print Friendly, PDF & Email [1]