- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

Бюджет країни – очима дитини

Обласний етап Всеукраїнського конкурсу дитячої творчості “Очима дитини про бюджет країни”, спрямованого на виховання культури сумлінного платника податків, завершився засіданням журі в головному управлінні Міндоходів у Полтавській області. За словами заступника начальника відомства Людмили Голуб, оновлений конкурс фактично став правонаступником вже звичного творчого змагання “Податки очима дітей”.
У першому турі творчого змагання, що відбувся на місцях, взяли участь понад 800 майбутніх платників податків. В обласному етапі змагалися 52 юних учасники віком від 9 до 15 років. Конкурсанти демонстрували свої здібності в художньому та літературному напрямках, а також представили зразки комп’ютерної графіки.
Журі визначило переможців у трьох напрямках: художні, літературні твори та комп’ютерна графіка, розподіливши перше, друге та третє місця окремо за двома віковими категоріями – від 9 до 11 років та від 12 до 15 років. Роботи відзначалися по кількох номінаціях, зокрема “Найкраще оформлення”, “Оригінальність розкриття теми”, “Креативність виконання роботи”. Переможців обласного етапу змагань чекає всеукраїнський конкурсний тур у столиці, що пройде влітку.

Ірина ВОВК
Прес-служба головного управління Міндоходів у Полтавській області

Print Friendly, PDF & Email [1]