- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

Злочин і кара

Відбулося судове слідство у кримінальному провадженні за обвинуваченням двох юнаків. Молодики вчинили розбійний напад на одну із букмекерських контор міста. Дочекавшись закриття, вони, погрожуючи вогнепальною зброєю дівчині-касиру, ввійшли до приміщення. Один тримав під прицілом працівника контори, а інший шукав гроші. Зловмисники, викравши 30 тисяч гривень, втекли з місця злочину, однак невдовзі були затримані правоохоронцями. У судовому засіданні підсудні визнали свою провину частково та всіляко намагалися ввести учасників процесу в оману. В результаті розгляду одному нападнику призначено покарання у вигляді 9 років позбавлення волі, іншому – 8 років 6 місяців з конфіскацією усього майна, що належить злочинцям.
Зважаючи на тяжкість та небезпечність вчинення розбоїв, їхню загрозу життю та здоров’ю громадян, прокуратура Полтави має намір вимагати суворішого покарання за вчинення даного злочину.
– Сторонами судового процесу готуються апеляційні скарги на рішення суду першої інстанції, – повідомив старший прокурор прокуратури міста Полтави Євген Коваль.

Світлана БОРИСЕНКО
“Зоря Полтавщини”

Print Friendly, PDF & Email [1]