- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

Трагедія поблизу Решетилівки

8 травня близько 16-ї години на автотрасі Київ–Харків поблизу Решетилівки стався інцидент, внаслідок якого загинув чоловік. Співробітники спецпідрозділу МВС “Азов”, повертаючись із Донецька, здійснювали конвоювання затриманих сепаратистів. На в’їзді в селище невідомий чоловік на автомобілі “ВАЗ-2121” намагався перешкодити руху конвойної колони, йдеться у повідомленні ВЗГ УМВС України в Полтавській області. Такі дії розцінено як напад на конвой, тому була застосована вогнепальна зброя. Чоловік загинув.
Згодом стало відомо, що загиблий – мешканець Решетилівки, 1966 року народження, колишній співробітник органів внутрішніх органів, а нині – працівник охоронної фірми.
Причини такої неадекватної поведінки загиблого не з’ясовані, раніше проблем із законом він не мав, на момент інциденту не був під дією алкоголю чи психотропних речовин.
На місці події працювали слідчо-оперативна група міліції та прокуратури, а також обласне керівництво усіх правоохоронних відомств. Подальше розслідування здійснює прокуратура, яка надасть правову оцінку даному факту.

Олена ІГНАТЕНКО
“Зоря Полтавщини”

Print Friendly, PDF & Email [1]