- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

Де найчастіше траплялись ДТП

Як повідомляє УДАІ УМВС України в Полтавській області, на вулично-шляховій мережі Полтавщини на обліку перебуває дев’ять ділянок концентрації дорожньо-транспортних пригод. Дві з
них – на автомобільних дорогах загального користування км 276+000 – км 277+000 автодороги М-03 Київ–Харків– Довжанський (неподалік села Красногорівка Великобагачанського району) та км 02+050 – 03+050 автодороги М-22 Полтава–Олександрія (Полтавський район, с. Розсошенці). Сім – на вулицях населених пунктів області.
Зокрема у Полтаві до таких небезпечних місць належать п’ять ділянок: площа Зигіна; перехрестя вулиць Сінної й Пушкіна; перехрестя вулиць Фрунзе і Леніна; перехрестя Київського шосе і вулиці 23 Вересня; перехрестя вулиць Красіна й Матвієнка. У Кременчуці найчастіше ДТП траплялися по вулиці Київській біля гіпермаркету “Нова Лінія” та на перехресті вулиць 50 років Жовтня та Героїв Сталінграда.
Державтоінспекція Полтавщини здійснює постійний контроль у зазначених місцях за дотриманням громадянами правил дорожнього руху та проводить заходи щодо профілактики аварійності серед водіїв, пішоходів та велосипедистів.

Print Friendly, PDF & Email [1]