- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

Безкоштовна освіта, гарантоване працевлаштування

Четвертий рік успішно здійснює підготовку фахівців високого рівня Полтавський військовий коледж сержантського складу Військового інституту телекомунікацій та інформатизації Державного університету телекомунікацій. Нині курсанти коледжу опановують новітні спеціальності “обслуговування комп’ютерних систем та мереж” і “технічне обслуговування і ремонт апаратури зв’язку та оргтехніки”. За два з половиною роки навчання випускник отримує диплом про вищу освіту за освітньо-кваліфікаційним рівнем “молодший спеціаліст”, а також можливість продовжити безкоштовне навчання за спорідненими напрямками підготовки за рівнями “бакалавр” та “магістр” в обраному ним вищому навчальному закладі. Курсанти забезпечуються гуртожитком, триразовим харчуванням, обмундируванням та речовим майном, мають грошове забезпечення.
Стати курсантом коледжу може громадянин України віком від 17 до 23 років незалежно від статі, який має повну середню освіту. Кожному випускнику гарантовано працевлаштування за фахом у частинах та установах Збройних сил України на той період контракту, який буде складено за угодою між військовослужбовцем та Міністерством оборони України в особі командира військової частини.
При конкурсному відборі зараховуються бали сертифіката Українського центру оцінювання якості освіти з української мови та літератури і математики або фізики. До участі у конкурсному відборі в коледж допускаються особи з кількістю балів не менше 124. Без сертифікатів зовнішнього незалежного оцінювання лише за результатами екзаменів мають право вступати військовослужбовці строкової служби та звільнені у рік вступу до коледжу.

Управління коледжу.

Print Friendly, PDF & Email [1]