- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

Армія – з народом

Шановні земляки! Хочу висловити щиру подяку всім небайдужим до Збройних сил України. Армія захищатиме кожного, але нашим солдатам потрібно, щоб куля не пробила бронежилет, щоб їх прикривала броня, щоб мирне небо захищали наші літаки. Ваші внески – це набої, спорядження, харчі, ліки для українських воїнів. Кожна копійка, надана нашій частині, підзвітна Громадській раді й Міністерству оборони України.
У цей складний та відповідальний для нашої держави час керівники підприємств надають підтримку і реальну допомогу армії, яка відстоює незалежність України. Звернення керівництва Міноборони до людей не бути байдужими до існуючих у ЗСУ проблем не залишилося без уваги. Так, власник підприємства ТОВ «ГПЛ» виділив у постійне користування 12 акумуляторних батарей. Цей громадянський вчинок підвищив боєготовність нашої частини. До благородної справи шефства над військовими долучилися й інші підприємці Полтавщини. Зокрема керівники ТОВ «СВАН», ТОВ “Фірма-Сільгосптехніка” та ТОВ “Техноторг-Дон” вже надали запчастини для ремонту військової техніки. Працівники ПП “КамАЗ- Торг” за власні кошти купили та передали нам автозапчастини.
Командування та особовий склад висловлюють усім щиру вдячність за допомогу, підтримку та активну громадянську позицію.
Запевняємо: військовослужбовці нашої частини гідно та стійко переносять усі труднощі служби, та всі ми знаємо, в яких складних обставинах опинилася армія. Тому й надалі потребуємо підтримки – моральної та фінансової. Потрібні запчастини до військової техніки, будматеріали для ремонту та відновлення споруд, складів, тепломереж та електроліній.
Звертаємось за допомогою до підприємців і небайдужих громадян за допомогою.
Юридичним і фізичним особам, які бажають і мають змогу перерахувати кошти для підтримки військових, пропонуємо такі реквізити: одержувач: військова частина А0177; код ЄДРПОУ: 07571607; банк: ГУДКСУ в Полтавській області; код банку МФО: 831019; реєстраційний рахунок: 31252301203104.
Нині кожний може стати захисником Вітчизни. Разом – ми сила!

Юрій ШЕВЧЕНКО
Командир військової частини А0177,
полковник

Print Friendly, PDF & Email [1]