- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

Чарівні діти-квіти

У Полтавському художньому музеї імені М. Ярошенка (Галереї мистецтв) відбувся другий дитячо-юнацький весняний фестиваль “Чарівні квіти-2014”. Організаторами дійства виступили обласне відділення Українського фонду культури та Центр естетичного виховання “Age of beautiful”. У конкурсі взяли участь понад двадцять маленьких і юних красунь Полтави й області віком від 5 до 14 років. Було і двоє трирічних дебютантів.
– Мета нашого заходу – виховання в дітей естетичного смаку, сприяння розвитку та розкриттю їхнього творчого потенціалу, – наголосила директор Центру естетичного виховання “Age of beautiful” Ольга Агеєва.
Фестиваль складався із трьох етапів. У рамках першого відбулася презентація конкурсанток в образі весняної квітки, потім був показ колекції дизайнерського одягу для дорослих учасників та вихід в образі Коко Шанель для наймолодших конкурсантів. Третій, завершальний, етап був традиційним – дефіле дівчат у вечірніх сукнях.
Переможницями фестивалю творчості та краси цього року стали Яна Вакулішина, Даша Сажиєнко і Злата Проценко. Юні красуні отримали дипломи, сувеніри від організаторів та запрошення до участі у наступних конкурсах краси.

Аліна МАКОВКА
Студентка-практикантка факультету філології та журналістики ПНПУ імені В.Г.Короленка

Print Friendly, PDF & Email [1]