- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

“Дякуємо “Зорі Полтавщини”. Залишаємося із улюбленим виданням!”

Ніби вже й призабулися хвилювання працівників редакції і передплатників “Зорі Полтавщини” – учасників традиційних розіграшів призів, але не для всіх. Сподіваємося, надовго збережуть добрі враження головні переможці лотереї, які виграли путівки на відпочинок у курортну столицю світу – ПрАТ “Миргород-курорт”. Нещодавно вони повернулися зі славнозвісного Миргорода і зателефонували до нашої редакції, щоб ще раз подякувати за приємну нагоду оздоровитися, збагатитися духовно.

Обидва власники головного призу – незмінні друзі “Зорі Полтавщини” і передплачують газету десятиліттями. Лідія Григорівна Кравченко із села Судіївка Полтавського району розповіла, що в її домі тоді було подвійне свято. По-перше, протягом 6 років вона зовсім нічого не вигравала, а цього року виграла вперше, та ще й головний приз. А по-друге, через певні обставини в санаторій поїхати не змогла, тож спорядила туди свою доньку Тетяну. Вона поїхала в санаторій вперше в житті. Враженнями від перебування на курорті ділилася вже Кравченко-молодша. І вони були найпозитивнішими. Тетяна розповіла, що сподобалося абсолютно все – і лікування, і побутові умови, і персонал, і харчування, і дозвілля.
Не менш позитивні коментарі ми почули і від іншого головного переможця цьогорічної зорянської лотереї – Івана Григоровича Горбатенка із Лубен. Квитанцію про передплату газети на розіграш призів він цього разу прислав уперше – і одразу ж таке везіння. Поїздка до санаторіїв, у тому числі й до миргородського, у Івана Григоровича не перша. Але, погодьтеся, нинішня – особлива, адже путівку він отримав від улюбленого видання. Персонал санаторію прагнув врахувати усі побажання чоловіка, тому і враження від перебування залишилися приємними. Та й саме березневе тепло, пробудження природи дарували гарний настрій.
Наші переможці одностайні – вони, безумовно, залишаються з улюбленою газетою, продовжують її читати і передплачувати, а значить, будуть учасниками лотереї і, якщо знову пощастить, – власниками призів.
Усім передплатникам, читачам і шанувальникам Всеукраїнської громадсько-політичної газети “Зоря Полтавщини” нагадуємо, що розіграш заохочувальних призів проводитиметься і наступного року. Варто лише передплатити наше видання, і ви, цілком ймовірно, станете власником чи то телевізора, чи то холодильника, чи іншої корисної речі. А можливо, виграєте й найголовніший приз. Тож будьмо разом!

Print Friendly, PDF & Email [1]