- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

Невдалий матч “Фаворита”

Волейболісти лубенського “Фаворита” у Львові зіграли перший матч серії плей-оф у чоловічій Суперлізі з волейболу із місцевим “Барком-Кажани”. Підопічні Руслана Рубана у цьогорічному регулярному чемпіонаті провели із львів’янами чотири матчі, де впевнено перемагали – 3:0; 3:0; 3:1; 3:1. Однак цього разу сенсаційно поступилися дебютанту Суперліги з рахунком 2:3. Першу партію “Фаворит” у притаманному йому стилі виграв – 25:16. У другому й третьому сетах поразки – 19:25 та 15:25. У четвертому (25:22) рахунок вдалося зрівняти – 2:2. І ось у тайбрейку господарі при шаленій підтримці вболівальників виривають бажану перемогу з мінімальним рахунком – 15:13. Отож несподівана поразка “Фаворита” на виїзді – 2:3.
Матч-відповідь відбудеться у Полтаві 28 березня. До наступного раунду змагань проходить команда, яка здобуде дві перемоги. У разі нічийного рахунку – 1:1 – у Полтаві 29 березня суперники зіграють додатковий матч.
А от сумський “Хімпром” та харківський “Локомотив” уже здобули путівки, за яку лубенцям ще доведеться поборотися. Причому сумчани зробили це навіть не виходячи на майданчик. Їхній опонент – вінницький “ВНАУ” – через фінансові проблеми знявся з перегонів. Харків’яни ж двічі переграли земляків із “Локо-Експрес”.

Володимир СМЕТАННІКОВ
Журналіст

Print Friendly, PDF & Email [1]