- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

Герої не вмирають

У Полтаві тривають громадсько-патріотичні й культурно-мистецькі акції, під час яких збирають благодійні кошти для підтримки родин Героїв Небесної Сотні, а також для спорудження пам’ятника на їхню честь. Меморіал планується розмістити поблизу приміщення облдержадміністрації та обласної ради, на тому місці, де впродовж кількох місяців збиралися на акції громадянського спротиву учасники Євромайдану.
У Полтавському академічному обласному українському музично-драматичному театрі імені М.В. Гоголя відбувся благодійний концерт-реквієм “Лину поглядом у неба блакить…”, присвячений пам’яті загиблих героїв. До учасників акції звернулися голова обласної ради Петро Ворона, архієпископ Полтавський і Кременчуцький УПЦ КП Федір, очільник обласної організації партії “За Україну!” Олег Пустовгар. У концертній програмі прозвучали класичні твори у виконанні провідних артистів театру та Полтавського симфонічного оркестру під орудою народного артиста України Віталія Скакуна.
Окремою акцією приєднався до збору благодійних коштів колектив ОДТРК “Лтава”. У прямому ефірі було проведено тригодинний телерадіомарафон “Герої не вмирають”.

Вікторія КОРНЄВА
“Зоря Полтавщини”

Print Friendly, PDF & Email [1]