- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

Фініш підготовчого сезону

Полтавські команди – учасники чемпіонату України з футболу в другій лізі – завершили підготовку до офіційних матчів. Кременчуцький “Кремінь” у черговому контрольному поєдинку вдома переграв ФК “Карлівка” з рахунком 2:0. У наддніпрянських футболістів двічі відзначився Максим Гаврась. А у двобої “Кременя” із першоліговим ПФК “Олександрія” зафіксовано нічию – 2:2. У складі наших земляків забивали Степанчук і Гаді.
До речі, нещодавно наставник “Кременя” Сергій Свистун закінчив навчання футбольних тренерів за програмою “Про-диплом УЄФА”. Як зазначено у “Тренерській конвенції УЄФА”, про-диплом є остаточним підтвердженням кваліфікаційної спроможності тренера керувати командою найвищого рівня національних чемпіонатів, Ліги Європи та Ліги чемпіонів УЄФА.
***
Футболісти комсомольського “Гірника-Спорту” в черговому контрольному матчі з рахунком 3:0 переграли команду “Рокита” Великобагачанського району, що виступає у першості області. Наприкінці першого тайму рахунок відкрив кращий бомбардир комсомольчан Кірієнко. На початку другої 45-хвилинки він же подвоїв перевагу. А третій м’яч згодом забив Рябцев.
29 березня у рамках 25-го туру чемпіонату України серед команд другої ліги кременчуцький “Кремінь” зіграє у Стрию з місцевою “Скалою”, комсомольський “Гірник-Спорт” – у Києві із ФК “Оболонь-Бровар”, а ФК “Карлівка” – у Дніпродзержинську із “Сталлю”.

Микола БАКУТА
Журналіст

Print Friendly, PDF & Email [1]