- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

Дві перемоги і нічия

Полтавська “Ніка-ПНПУ” двічі зіграла з командою “УАБС НБУ” із Сум. Спочатку в рамках 14-го туру чемпіонату країни полтавки вдома переграли сумчанок – 10:4. Після першого тайму наші дівчата поступалися – 2:3, але у другому зуміли переломити хід гри, продемонструвавши красивий, видовищний і результативний футбол.
Згодом суперники знову зіграли між собою. Це був перший півфінальний матч розіграшу Кубка України. Відбувся він у Сумах. Наші землячки знову перемогли – 5:3. В іншому півфінальному матчі “Біличанка” (Коцюбинське) у Києві перемогла місцевий “ІМС-Уніспорт” – 8:3. Півфінальні матчі-відповіді відбудуться 9 квітня, фінальний матч Кубка України з футзалу серед жінок – 17 травня.
***
У матчі 15-го туру в Дніпропетровську “Ніка” втратила важливе очко, зігравши внічию із місцевою командою “Злагода” – 1:1. До речі, вже не вперше дніпрянки саме наприкінці першості відбирають у наших спортсменок залікові очки. Матч першого кола між цими суперницями у Полтаві також закінчився миром – 5:5. У звітному ж поєдинку в першому таймі рахунок відкрила полтавка Маргарита Мочалова. Господарки зрівняли його після перерви. Таким чином підопічні Сергія Ягодкіна значно ускладнили завдання поборотися навіть за срібні нагороди чемпіонату.
Наступний матч “Ніка” проведе вдома у середині квітня. Її суперником буде “Біличанка” із Коцюбинського Київської області.

Григорій ГЕРАЩЕНКО
Журналіст

Print Friendly, PDF & Email [1]