- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

Допомога українській армії – почесний обов’язок громадян

У цей надзвичайно складний для України час особливої актуальності набуває вислів про те, що коли народ не допомагає своїй армії, то буде змушений утримувати чужу. Щоб цього не сталося, колектив обласного комунального підприємства “Полтаватеплоенерго” вирішив підтримати українських військовослужбовців морально й матеріально. Нещодавно було прийнято рішення від імені колективу офіційно передати подяку українським військовослужбовцям, які дислокуються в АР Крим й опинилися в ізоляції, за їхню стійкість, мужність і вірність присязі народу України.
Та полтавські теплоенергетики не обмежилися словами: переважна більшість працівників підприємства, а це понад 800 чоловік, висловили бажання підтримати українських військових, які несуть службу в Криму, матеріально. Вони ухвалили перерахувати свій одноденний заробіток на спецрахунок для забезпечення захисників Вітчизни найнеобхіднішим. Нині загальна сума добровільних внесків полтавських теплоенергетиків склала понад 114 тисяч гривень.
Трудовий колектив “Полтаватеплоенерго” на чолі з адміністрацією сподівається, що його щира вдячність і шана долине до кожного з військовослужбовців, які нині боронять у Криму честь і гідність українського народу, і закликає інших полтавців долучитися до цієї доброї справи.

Іван ПЕТРЕНКО
Журналіст

Print Friendly, PDF & Email [1]