- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

Шкільні автобуси на службі громадам

На території 19 сільських рад Кременчуцького району нині функціонує 20 загальноосвітніх навчальних закладів. Не до всіх із них зручно добиратися школярам. Однак діти не мають з цим проблем, адже у рамках реалізації Державної програми “Шкільний автобус” для потреб шкіл району вже передано сім транспортних одиниць. Комфортні автобуси на 24–26 посадкових місць отримали школи Рокитного, Майбородівки, Пришиба, Омельника, Кам’яних Потоків. А от Білецьківський навчально-виховний комплекс віднедавна у своєму розпорядженні має відразу два шкільних автобуси. Про придбання другого автомобіля для потреб школи подбав народний депутат України Костянтин Жеваго.
Директор Білецьківського навчально-виховного комплексу Володимир Кулаженко зазначив, що додатковий автобус дозволить значно покращити умови підвезення більш як 130 учнів із п’яти населених пунктів Білецьківської сільської ради. А ще розповів, що почесне право на першу поїздку в новому шкільному автобусі одержала шкільна команда КВК “Барбара Стрейзанд”, яка минулого року стала лауреатом Всеукраїнського фестивалю дитячих і юнацьких команд КВК “Жарт-птаха-2013”, а також переможцем районного конкурсу команд КВК.
Наразі у районі організовано стовідсоткове безкоштовне підвезення дітей до усіх навчальних закладів. До цього залучено як шкільні заклади, так і сільські ради.

Віра ІЛЬКОВА
“Зоря Полтавщини”

Print Friendly, PDF & Email [1]