- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

Основа громадянського суспільства

Заслужений юрист України, член НСЖУ, керівник регіонального осередку Європейської партії України Василь Коряк провів прес-конференцію, на якій висловив власне бачення нинішньої суспільно-політичної ситуації в Україні та на Полтавщині.
Щодо подій в АР Крим і агресії Російської Федерації Василь Коряк зазначив, що від Владивостока до Уралу кожен шостий мешканець Росії – китаєць, а через три роки буде кожен третій. Нинішня позиція політичного керівництва РФ щодо українського Криму провокує у майбутньому до подібної експансії. Тамбовська, Пензенська, Костромська області, інші регіони РФ – регресивні. Ось їх і слід освоювати, а не загарбувати чужі території, яким теж не зможуть дати ради.
Василь Коряк також вів мову про необхідність проведення пенсійної, податкової реформ, ефективної кадрової політики, про оптимізацію діяльності правоохоронних органів. Звертаючись до представників ЗМІ, він закликав журналістів сумлінно виконувати професійний обов’язок, відстоювати демократичні завоювання, які є запорукою прогресу, основою громадянського суспільства.

Анна ВАСЕЦЬКА
“Зоря Полтавщини”

Print Friendly, PDF & Email [1]