- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

Магія цифр 2014 року

– Ви вірите в нумерологію? Як цифри 2014 року позначилися на особистому житті та житті вашої сім’ї?
Аркадій (42 роки):
– Я не вірю в нумерологію, астрологію та інші речі, довіряю лише здоровому глузду. Проте можу констатувати, що моя старша донька народилася 14 грудня, а молодша – через 6 років теж 14 числа, тільки в лютому.
Микита (40 років):
– Ми з дружиною прожили 20 років у шлюбі. У березні відзначаємо ювілей. Мій молодший брат цьогоріч святкуватиме 14 років подружнього життя. Я підрахував, що з дружиною 14 разів їздили разом у відпустку, із них 4 рази – в один і той же санаторій у Миргороді. Така роль цифр “20” і “14” у моєму житті.
Марина (38 років):
– Цифра “14” – щаслива для мене. 14 січня я познайомилася з майбутнім чоловіком у потязі. Ми в одному купе їхали після канікул на навчання до Києва. За рік, саме на свято старого Нового року, побралися. У шлюбі прожили 14 щасливих років.
Габріела (30 років):
– Нинішній рік – Синього Коня. Цей колір приносить мені успіх. На випускному балі у школі я була в синій вечірній сукні – від хлопців не було вдбою. На вступних іспитах – у синіх джинсах і футболці. Поталанило знову – вступила з першої спроби до омріяного вишу. На Новорічному вечорі на І курсі дебютувала в ролі Снігуроньки (знову в синьому). Відтоді вже 12 років виконую її роль на дитячих ранках і непогано заробляю. Весільне вбрання у мене теж було блакитного кольору. Чоловік ласкаво називає мене “волошкою”, а ця ж квітка – синя.
Марко (26 років):
– До цього року я не вірив ніяким ворожінням і нумерології, проте…
4 січня 2014 року о 14-й годині довго стояв на зупинці міського транспорту, де й познайомився з дівчиною. З’ясувалося, що ми обоє живемо 20 років у Полтаві, у будинках під № 14, щоправда, в різних мікрорайонах. Наші батьки 18 років тому працювали на 20-му заводі, ми займалися у гуртках Малої академії мистецтв (МАМ). Фантастика? Як після цього не вірити у магію цифр 2014 року?

Записала Галина БОЙКО.

Print Friendly, PDF & Email [1]