- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

Лист № 4603

Хочеться жити, радіти, сподіватися…
Доброго дня, дорога “Зустріч”! Ти, мов те сонечко, зігріваєш самотні серця, вливаєш їм життєдайні струмочки надії на краще майбутнє. Читаєш цей додаток і хочеться жити, радіти, сподіватися, що знайдеш свою долю, яка десь загубилася.
Мені дуже обридла самотність, тож хочу зустріти душевного, доброго вдівця. Не скупого й не жадібного, не судимого, вірного, серйозного, непитущого, без фізичних і психічних вад. Щоб він любив природу й тварин, був жалісливим, чемним, не занудним. Щоб дружина була для нього люблячою подругою, а не безплатною наймичкою. Я вже неодноразово намагалася зустріти свою долю, але поки що безрезультатно. Адже є такі чоловіки, які навіть у 60 і більше років шукають молодих і гарних дівчат або зловживають спиртним чи скупердяї. Одній жити гірко, а з таким чоловіком ще гірше. Тож шукаю порядного.
Про себе: зріст 160 см, вага 60 кг. Кажуть, симпатична. Українка, маю вищу освіту. Добра, жаліслива. Інтелігентна, люблю природу, тварин. Товариська, дружелюбна, багато читаю, цікавлюся політикою, люблю подорожувати. Не судима, без фізичних та психічних вад. Виглядаю значно молодше своїх років. Охайна. Маю одну дорослу дитину з вищою освітою. Мешкаю у квартирі зі всіма зручностями, але за потреби погоджуся на переїзд до міста, селища чи нормального села, не забутого Богом і людьми.
Хочу, щоб на моє оголошення відгукнувся порядний, добрий і щирий вдівець віком 56 – 68 років.
Контактний номер телефону є в редакції.
К.
Глобинський район.

Print Friendly, PDF & Email [1]