- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

Відновлюється планомірна робота

Відбулася робоча зустріч новообраного керівництва обласної ради із керівниками департаментів та управлінь облдержадміністрації. Голова обласної ради Петро Ворона наголосив: мета зібрання – необхідність розглянути проблеми, які є в роботі структурних підрозділів ОДА. Він попросив керівників зорієнтувати очолювані ними колективи на чітку роботу з виконання планових завдань, які стоять перед областю.
Під час зустрічі було окреслено коло проблем, які належить вирішити першочергово у нинішніх соціально-економічних умовах. Зазначалося, що в регіоні існує заборгованість по виплатах як за захищеними, так і за незахищеними статтями бюджету. Окрім того, зберігається кредиторська заборгованість по минулому року.
Складна ситуація в промисловості: є спад виробництва за минулий рік та за січень поточного. Знизилися обсяги виробництва у машинобудуванні, харчовій промисловості, видобутку в нафтогазовому комплексі. З “плюсом” працюють гірничодобувний комплекс, автомобілебудування.
Керівник департаменту агропромислового розвитку ОДА Сергій Фролов зазначив, що на даний час збережено 95 відсотків озимини, і якщо не буде різких температурних коливань, то можна очікувати непоганий урожай.

Прес-служба обласної ради

Print Friendly, PDF & Email [1]