- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

Представлено нового начальника УСБУ в Полтавській області

Як ми вже повідомляли, Президент України Віктор Янукович підписав указ про призначення начальником Управління СБУ в Полтавській області Юрія Парамонова, який до цього очолював Головне управління Служби безпеки України у м. Києві та Київській області.
Нещодавно відбулося урочисте представлення нового очільника Управління. У заході взяли участь перший заступник голови Служби безпеки України Сергій Черних, голова облдержадміністрації Олександр Удовіченко, голова обласної ради Іван Момот, керівники правоохоронних структур регіону та особовий склад УСБУ.
Голова обласної адміністрації Олександр Удовіченко привітав нового керівника Управління СБУ в Полтавській області та побажав плідної роботи.
Начальник Управління СБУ в Полтавській області Юрій Парамонов подякував керівництву держави та голові СБУ Олександру Якименку за довіру очолити Полтавське управління. Він наголосив, що колектив Управління професійно підготовлений, а тому поставлені завдання вдасться повністю виконати. Запорукою ж цьому буде плідна співпраця співробітників УСБУ з іншими правоохоронними органами Полтавщини.
Довідка. Контр-адмірал Юрій Миколайович Парамонов, 1955 р.н., уродженець м.Харкова. В 1972 році закінчив 4-ту загальноосвітню школу м. Полтави, а в 1976 році – Полтавське вище зенітно-ракетне училище. На офіцерських посадах – з 1976 року, в органах держбезпеки – з жовтня 1980 року.

Print Friendly, PDF & Email [1]