- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

Подарунки, незабутні враження

Новорічні й Різдвяні свята для маленьких мешканців Придніпров’я принесли радість, незабутні позитивні емоції. Органи місцевого самоврядування цього регіону з особливою турботою попіклувалися про дітей пільгових категорій. Зокрема у Кременчуці упродовж трьох днів для майже 4 тисяч дітей пільгових категорій у міському Палаці культури тривали благодійні Новорічні ранки. Окрім шоу-вистави “Новорічні пригоди Марійки, або Таємниця чарівного горіха Кракатук”, гарного настрою та чисельних сюрпризів, маленькі кременчужани отримали ще й солодкі подарунки, придбані за кошти міського бюджету.
У Кременчуцькому районі для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей-інвалідів, сімей з дітьми, що опинилися в складних життєвих обставинах, багатодітних родин проведено низку культурно-мистецьких заходів у рамках Всеукраїнської благодійної акції “Даруймо дітям зимове свято!”, спрямованої на виконання соціальних ініціатив Президента України Віктора Януковича “Діти – майбутнє України”.
Загалом до Новорічних і Різдвяних свят районною владою при підтримці спонсорів дітям було роздано близько 4 тисяч подарунків.
У Комсомольську з ініціативи міського голови Сергія Супруна при підтримці депутатського корпусу міської ради та Благодійного фонду Полтавського гірничо-збагачувального комбінату відділом сім’ї та молоді виконкому було організоване новорічне свято для малюків із багатодітних родин. Вітаючи багатодітні сім’ї, Сергій Супрун запевнив батьків, що міська влада зробить усе, щоб такі родини відчували себе захищеними та впевненими в завтрашньому дні. Засновники Благодійного фонду Полтавського гірничо-збагачувального комбінату – народний депутат України Костянтин Жеваго, голова правління ВАТ “Полтавський ГЗК”, депутат обласної ради Віктор Лотоус – зі свого боку доклали зусиль, щоб приємні сюрпризи – солодкі подарунки – отримала кожна дитина з багатодітної родини Комсомольська.
Новорічно-різдвяне свято для дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування, які виховуються в сім’ях піклувальників та прийомних родинах, відбулися в Центрі дитячо-юнацької творчості. Для них були організовані розваги та забави, сюрпризи і захоплюючі ігри. Завершальним акордом феєричного свята стало вручення дітям новорічних подарунків.

Віра ІЛЬКОВА
“Зоря Полтавщини”

Print Friendly, PDF & Email [1]