- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

Корифей місцевого самоврядування

Своєрідний рекорд встановив голова Крюківської районної ради Кременчука Андрій Коваленко, відзначивши 25-річний термін незмінного перебування на цій посаді. За чверть століття справжній корифей органів місцевого самоврядування зробив багато для соціально-економічного розвитку рідного району й міста. Його роботу пошановано на високому рівні. Андрій Коваленко – повний кавалер ордена “За заслуги”, має Подяки Президентів України і Росії, Почесні грамоти Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України, ордени Української Православної Церкви, Українського козацтва… Особливою відзнакою для нього є медаль “За військову доблесть”, якою його нагороджено ще під час строкової служби в армії. Загалом у нагородному списку Андрія Коваленка – понад 100 державних, галузевих профспілкових та громадських відзнак.
Утім найвищою оцінкою роботи для голови Крюківської районної ради Кременчука Андрія Коваленка є довіра виборців, які упродовж семи скликань вручають йому мандат на виконання владних повноважень в органах місцевого самоврядування. Територіальна громада Кременчука 2005 року вшанувала заслуги Андрія Коваленка високим званням “Почесний громадянин Кременчука”.
Колектив та члени виконавчого комітету Крюківської районної ради, депутатський корпус, мешканці району та міста вдячні Андрію Володимировичу Коваленку за всі роки плідної праці, за мудрість і талант, за життя, присвячене людям.

Віра ІЛЬКОВА
“Зоря Полтавщини”

Print Friendly, PDF & Email [1]