- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

Дивовижне перевтілення

Королева -2-2013_03 [1]Уже дев’ятий рік поспіль учасниці молодіжного проекту “Королева КрНУ” дивують світ красою. Та якщо на початку в конкурсі краси й чарівності брали участь тільки студентки Кременчуцького національного університету імені Михайла Остроградського, то з кожним роком рамки заходу розширюються. Нині це вже загальноміське дійство, якого з нетерпінням чекає кременчуцька молодь, адже участь у ньому беруть ще й студентки коледжів, училищ і старшокласниці міських шкіл. А фінальне шоу, яке проходить на найпрестижнішій сцені міського Палацу культури, збирає повний зал глядачів.
Не став винятком і фінал нинішнього, дев’ятого, сезону. Його учасниці – 12 найкреативніших дівчат, котрим вдалося стати переможницями відбіркового кастингу. На ретельну підготовку до фінального шоу під гаслом “Дивовижне перевтілення: від пацанки до панянки” фіналісткам відвели майже два місяці. За цей час вони мали навчитися граційно дефілювати у спортивному одязі й вечірніх сукнях, танцювати вальс, виголошувати промову, а ще – підготувати власний виступ у конкурсі “Краса і талант”.
Організаторам заходу вдалося створити на сцені дивовижну атмосферу, досить близьку молодіжній аудиторії з її улюбленими мелодіями, байкерами й екстремалами на роликах. Учасниць в образах “пацанок” на сцену вивозили на мотоциклах, і вже після цього починалося їхнє дивовижне перевтілення. На думку журі, яке щороку очолює ректор КрНУ, заслужений діяч науки і техніки України Михайло Загірняк, найкраще це вдалося першокурсниці факультету права, гуманітарних і соціальних наук Валерії Кірічко. Блискучий вокал, натхненна промова на тему “Музами не стають, музами народжуються” і запальне дефіле завоювали серця глядачів. Титул “Віце-королева” отримала також студентка І курсу факультету права, гуманітарних та соціальних наук НрНУ Юлія Хрієнко. Її танцювальна композиція “Єдиний” у супроводі народного театру танцю “Глорія” викликала шквал емоцій.
Титул “Принцеса Фантазії” отримала учениця Кременчуцького професійного ліцею ім. А.С.Макаренка Анастасія Рябошапка. Титул “Принцеса Чарівності” дістався учениці школи № 10 Діані Пушкарь. Крім того, кожна з учасниць стала переможницею в одній із номінацій, які оголосили спонсори конкурсу. Вони ж приготували для всіх дівчат і чудові подарунки.

Віра ІЛЬКОВА
“Зоря Полтавщини”
Галина КОСЕНКО (фото )

Print Friendly, PDF & Email [2]