- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

Якість і відповідальність

Голова облдержадміністрації Олександр Удовіченко здійснив робочу поїздку з метою перевірки виконання підрядниками – турецькою фірмою “Онур” та італійською фірмою “Тодіні” – капітального ремонту  автодороги  М-03 Київ–Харків–Довжанський неподалік села Абазівка Полтавського району. Ознайомившись із ходом робіт, він наголосив:
– Технології дотримуються відповідно до документації. Я думаю, що цю ділянку дороги підрядники здадуть до Нового року, до того ж – із усією інфраструктурою. Важливо, що всі моменти погоджені – й із сільрадою, й із громадою Абазівки. На ділянці, що йде повз село, вносили деякі корективи, зокрема вирішили зробити підземний перехід та відповідну огорожу. Це важливо, бо можна зробити саму дорогу, а все інше залишити на потім. Підрядники до цього не вдаються. Вони показують якісну роботу.
Також Олександр Удовіченко  пообіцяв владнати з ПАТ “Полтаваобленерго” проблеми з підключенням освітлення на ділянці в Абазівці та на ділянці біля Хорола, на які нарікають дорожники. Начальник Служби автомобільних доріг у Полтавській області Дмитро Кобченко зазначив, що з приводу якості таких доріг сумніватися не варто. За цим здійснюють ретельний контроль представники Світового Банку.
Фірма “Онур” виконає капітальний ремонт 27 кілометрів полтавських доріг, а фірма “Тодіні” – 84 кілометрів. Остання відкрила неподалік Решетилівки 4 асфальтних заводи, з роботою яких також ознайомився Олександр Удовіченко.

Василь РОМАНЕНКО
Журналіст

Print Friendly, PDF & Email [1]