- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

Найвродливіші й найпривабливіші

В  управлінні Державної пенітенціарної служби України в Полтавській області пройшов другий етап конкурсу “Міс пенітенціарна служба України-2013”. Отримати звання найкращої і красиву діадему прагнули дев’ять учасниць. Найкрасивіші та найрозумніші співробітниці вражали журі та публіку своєю єрудицією, грацією та артистизмом.
У першому конкурсі оцінювався творчий номер. Конкурсантки представляли свою професію доступним художнім засобом – піснею, танцем або сценічною мініатюрою. Також дівчата озвучували уривок із кінофільму в конкурсі “ДКВС-кіно” на тему проходження служби та реклами свого фаху. А розкрити образ жінки, продемонструвати власноруч зшитий костюм можна було у третьому епізоді програми “Образ: Жінка – Богиня”.
Привітав конкурсанток начальник управління ДПтС в Полтавській області, генерал-майор внутрішньої служби Микола Ісаєв. За результатами набраних у кожному конкурсі балів володаркою титулу “Міс пенітенціарна служба Полтавської області- 2013” стала інспектор Київського районного підрозділу Полтавського міжрайонного відділу кримінально-виконавчої інспекції, лейтенант внутрішньої служби Марина Полюк. Титул “Перша віце-міс” виборола молодший інспектор відділу режиму і охорони Кременчуцької виховної колонії, старший сержант внутрішньої служби Оксана Зубкіна. “Віце-міс” стала молодший інспектор відділу нагляду і безпеки Надержинщинської виправної колонії, молодший сержант внутрішньої служби Лілія Яременко.
Марина Полюк представлятиме Полтавщину в фінальній частині професійного конкурсу краси, що відбудеться в Києві. Варто зазначити, що представниця кримінально-виконавчої інспекції вдруге перемагає в обласних змаганнях.

Алла ТОРЯНИК
Журналіст

Print Friendly, PDF & Email [1]