- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

Шановні колеги, ветерани органів прокуратури!

Фото Миронова [1]Прийміть найщиріші привітання з нагоди професійного свята!
Прокуратура посідає особливе місце в державному устрої, є надійною його опорою в утвердженні верховенства права та захисті найважливіших цінностей нації – життя і здоров’я, прав і свобод громадян. Сьогодні органи прокуратури України перебувають у стадії комплексного реформування, що покладає на її працівників значну відповідальність за успішність і дієвість цих реформ.
Із введенням у дію нового процесуального законодавства роль і значення органів прокуратури кардинально змінилися. Новий Кримінальний процесуальний кодекс України надав нам нові сучасні механізми боротьби зі злочинністю та корупцією. Переконаний, що, гідно виконуючи поставлені перед нами завдання, працівники органів прокуратури Полтавщини і надалі зміцнюватимуть віру людей у справедливість та сприятимуть становленню України як демократичної правової держави.
Окремі слова подяки висловлюю ветеранам органів прокуратури. Упродовж тривалого часу ви самовіддано виконували свою високу місію. Передаючи професійний досвід, ви щедро ділилися мудрістю з молодим поколінням. Вашими руками творилася історія прокуратури.
Дякуючи саме вашим плідним зусиллям, органам прокуратури України вдалося зберегти нерозривний зв’язок поколінь, привнести у повсякденну діяльність найкращі традиції – патріотизм, порядність, непримиренність до порушень законності.
З нагоди свята від щирого серця бажаю усім, хто колись працював в органах прокуратури, колективу, який очолюю нині, міцного здоров’я, щастя, наснаги та добробуту! Нехай удача та професійні успіхи будуть постійними супутниками на вашій життєвій       дорозі!

Андрій МИРОНОВ,
прокурор Полтавської
області, державний радник юстиції 3-го класу.

Print Friendly, PDF & Email [2]