- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

Мінімальні рахунки

Команди, що представляють Полтавщину в другій лізі, зіграли матчі 21-го туру. Ці поєдинки принесли такі результати:
“Реал Фарма” (Овідіополь) – “Кремінь” (Кременчук) – 0:1.
У “Кременя” напередодні поєдинку стало на трьох футболістів менше. За команду вже не грають Івлєв, Черномор та Кунєв. Така інформація з’явилася на офіційному сайті клубу. За словами головного тренера Сергія Свистуна, Івлєв та Черномор виставлені на трансфер, а Кунєв сам вирішив залишити команду і написав заяву на звільнення. У матчі “Кремінь” здобув п’яту перемогу поспіль, і знову забив Степенчук.
“Мир” (Горностаївка) – “Гірник-Спорт” (Комсомольськ) – 0:1.
Підопічні Ігоря Жабченка на виїзді перемогли сусіда по турнірній таблиці. Хоча на 18-й хвилині Клімаков не реалізував пенальті, наші земляки продовжували шукати шляхи до воріт суперника, і вже у другому таймі це вдалося зробити Ніколайчуку. Далі за грубі порушення правил арбітр матчу вилучив двох гравців господарів, однак це не вплинуло на кінцевий результат.
“Скала” (Стрий) – “Карлівка” – 1:0.
Рахунок 1:0 було зафіксовано і в Стрию, але, на жаль, не на користь “Карлівки”. Місцева “Скала” до звітного поєдинку зазнала три поразки поспіль. Наші земляки, навпаки, приїхали після двох перемог. Гол господарі забили на 55-й хвилині з пенальті. У цьому поєдинку також було два вилучення – по одному в кожній команді.
Матчі 22-го туру за участю наших земляків відбудуться у суботу, 16 листопада. Зустрічаються: “Кремінь” (Кременчук) – “Мир” (Горностаївка); “Гірник-Спорт” (Комсомольськ) – “Славутич” (Черкаси); “Карлівка” – “Оболонь-Бровар” (Київ).

Микола БАКУТА
Журналіст

Print Friendly, PDF & Email [1]