- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

Переконливі виграші

Команди, що представляють Полтавщину в другій лізі, зіграли матчі 20-го туру. Ці поєдинки принесли такі результати:
“Кремінь” (Кременчук) – “Динамо” (Хмельницький) – 5:0.
До звітного матчу хмельницьке “Динамо” було на останньому щаблі турнірної таблиці. Після гри в Кременчуці команда залишилася на тому ж місці, пропустивши п’ять м’ячів. Причому Сергій Степанчук відзначився по два рази у кожному таймі. Ще один гол забив Євген Апришко. Підопічні Сергія Свистуна здобули четверту перемогу поспіль. Із різницею у п’ять м’ячів “Кремінь” у другій лізі ще не вигравав.
“Гірник-Спорт” (Комсомольськ) – “Реал Фарма” (Овідіополь) – 7:1.
У сусідньому Комсомольську рахунок 5:0 був на табло вже після першого тайму. Тут своїх уболівальників радував місцевий “Гірник-Спорт”. Але команда Ігоря Жабченка не зупинилася і в другій половині гри. Справжній герой матчу – Ігор Кірієнко. На його рахунку аж п’ять забитих м’ячів. Загалом у доробку кращого бомбардира ліги 18 голів. І це за 18 матчів. Гості ж зазнали другої розгромної поразки поспіль. Єдине, що неприємно вражало, – це кількість уболівальників, які при-йшли сонячного дня підтримати свою команду. Всього 200 осіб.
“Карлівка” – “Енергія” (Нова Каховка) – 2:0.
Продовжили переможну ходу і футболісти “Карлівки”. Карлівчани взяли реванш за прикру і для багатьох сенсаційну поразку в першому колі. Двічі відзначився Вадим Антіпов.
Матчі 21-го туру за участю наших земляків відбудуться у суботу, 9 листопада. Зустрічаються: “Реал Фарма” (Овідіополь) – “Кремінь”, “Мир” (Горностаївка) – “Гірник-Спорт”, “Скала” (Стрий) – “Карлівка”.

Микола БАКУТА
Журналіст

Print Friendly, PDF & Email [1]