- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

Визначилися переможці конкурсу якості продукції

Підбито підсумки регіонального етапу Всеукраїнського конкурсу якості продукції (товарів, робіт, послуг) “100 кращих товарів України”. У конкурсі, що цього року проводиться вдесяте, взяли участь 19 підприємств нашої області, представивши 23 види різноманітної продукції та послуг. Особливість цьогорічного конкурсу полягає в тому, що спочатку власні досягнення і здобутки оцінюють самі конкурсанти, порівнюючи свою роботу з діяльністю конкурентів, зокрема з точки зору авторитету на ринку та довіри споживача, а вже потім до оцінювання долучаються експерти регіонального етапу, шляхом ретельної перевірки визначаючи найкращих товаровиробників. Такими цього року серед великої когорти товаровиробників Полтавської області були визнані 11 підприємств.
Вже традиційно на регіональному етапі Всеукраїнського конкурсу “100 кращих товарів України” найширше була представлена харчова галузь – 12 підприємствами. Однак за звання найкращих на загальнодержавному рівні боротиметься восьмеро конкурсантів із Полтавщини: регіональні виробники молочних продуктів ПрАТ “Пирятинський сирзавод”, ПАТ “Хорольський молококонсервний комбінат дитячих продуктів”, ТОВ “Решетилівський маслозавод”, виробник яєць курячих харчових ПП “Амарант-Агро” (Лубенський район), виробники олії соняшникової ТОВ “Амарант” (Лохвицький район) та ТДВ “Зіньківський комбікормовий завод”, а також ПрАТ “Кобеляцький завод продовольчих товарів “Мрія”, що представив на конкурс свої знані пряники, та ПП “Виробничо-торгова компанія “Лукас” (м. Кременчук) зі своєю солодкою продукцією.
Окрім цього, у номінації “Промислові товари для населення” перемогу здобули СПДФО Коротич Сергій Васильович із Чутівського району, ТОВ “Ді-Стар” (м. Полтава) та ТОВ “Текстильна компанія “Традиція”
(м. Полтава).
Усі названі підприємства харчової і промислової груп представлятимуть Полтавщину на всеукраїнському рівні й претендуватимуть на право увійти до сотні найкращих товаровиробників України.

Юлія ДУМКА-КОНДРАТЬЄВА
“Зоря Полтавщини”

Print Friendly, PDF & Email [1]