- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

Народний цілитель Віктор Громов

Про феноменальні можливості, якими наділений відомий цілитель та ясновидець Віктор Громов, багато показували по телебаченню та писали в пресі. З року в рік він працює з великою кількістю людей, вирішуючи їхні проблеми зі здоров’ям та побутом. Цілитель приймає хворих в оздоровчому центрі, який знаходиться в місті Верхньодніпровськ Дніпропетровської області.
Більшість громадян досить скептично ставляться до людей такого роду діяльності. Та, працюючи з хворими вже не один десяток років, Віктор Громов спростовує у цьому випадку безпідставний скептицизм. Адже тисячі його пацієнтів уже самі зазначили, що справді після сеансів Віктора Громова відчувають значне полегшення та отримують таке бажане зцілення від різних недугів, у тому числі й хронічних хвороб. Позитивних відгуків про допомогу цілителя дуже багато.
Віктор Громов вислуховує і надає допомогу кожному, адже люди звертаються до нього з останньою надією. Нікому з бажаючих Віктор не відмовляє, та якщо приходять лише заради цікавості чи з недобрими намірами, тримаючи у душі зло, то, як правило, такі не отримують допомоги.
Багато людей звертаються до цілителя як до ясновидця за порадою щодо вирішення життєвих проблем: чи то по роботі, чи то в прийнятті інших важливих рішень. Також можна звернутися за допомогою по фотографії, по якій він швидко діагностує та вказує на проблему, адже, наче рентген, бачить людину.
Усі мають змогу отримати допомогу у вирішенні складних питань. Ніяких тарифів у цілителя немає – люди платять хто скільки зможе. Він пам’ятає всіх, хто звертався до нього, і з радістю приймає кожного, хто приходить з чистими думками і вірою в душі.
Цілитель приймає хворих із вівторка по п’ятницю. Запис на прийом проводиться у перший понеділок кожного місяця з 8.00 до 10.00 телефоном у Верхньодніпровську: 05658-606-89 (приймальня – офіс Віктора Громова). Також записатися на прийом можна у Полтаві – у водія маршрутки Василя Ілліча Калініченка (тел.: 66-33-09, 097-636-52-33).

Галина ІЛЬЧЕНКО
Журналіст

Print Friendly, PDF & Email [1]