- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

Матч втрачених можливостей

“Буковина” у цьому році вдома програвала лише один раз. Але у новому сезоні чернівчани ще жодного разу не святкували вікторію і перед матчем перебували на низькій,
14-й, сходинці у таблиці. Перед поєдинком буковинці дещо несподівано вибили з Кубка України ФК “Суми”, причому на їхньому полі, де сумчани взагалі рідко програють. Тож настрій у суперника мав бути піднесений. Полтавці також горіли бажанням здолати “Буковину”, бо в минулому сезоні програли їм, як в гостях, так і вдома. На жаль, поступилися знову. В першому таймі на 33-й хвилині після навісу головою перший м’яч у ворота “Полтави” забив Донець. У другій сорокап’ятихвилинці наші земляки ледь не відігралися на 70-й хвилині, коли впритул пробивав Жданов. Але господарів виручив воротар. А на останніх хвилинах відзначився буковинець Грищенко. У підсумку – третя поразка “Полтави”.
Кольори ФК “Полтава” захищали: Кучинський, Чеботаєв, Даценко, Жданов, Зозуля, Деркач, Семененко (Турчанов, 80), Насібулін (І. Коваленко, 77), Шевчук (Скороходов, 64), Антіпов (С. Коваленко, 29), Тимченко.
Наступний матч – у суботу, 17 серпня, у Полтаві на стадіоні “Локомотив”. Суперник – “Десна”(Чернігів).

Олександр ТЕРЕЩЕНКО
Журналіст

Print Friendly, PDF & Email [1]