- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

Перемагаючи спеку

У  пошуках нових форм організації літнього дозвілля школярів у Крюківському районі Кременчука вирішили започаткувати нову традицію. З ініціативою провести відкритий турнір району з дворового футболу виступив районний центр фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх”. Учасниками турніру відтепер можуть стати всі бажаючі, кому на момент проведення змагань не виповнилося дев’ятнадцяти років.
Як і очікували організатори, такий вид дозвілля виявився досить популярним серед молоді та старшокласників, тож заявки на турнір подали відразу 14 команд. Змагання відбувалися у чотирьох групах, які були визначені жеребкуванням, а з групи до фінальної частини виходила лише одна команда.
Першим переможцем відкритого турніру “Перемагаючи спеку” стала команда “Аметист” на чолі з капітаном Олегом Ященком. Друге й третє місця вибороли команди “Атлант” (капітан – Владислав Хвальонок) та команда “Занасип” (капітан – Павло Плешко).
Як повідомила керівник комітету з фізичної культури і спорту Крюківського райвиконкому Кременчука Ганна Келембет, усі учасники фінальної частини турніру були нагороджені почесними грамотами та медалями Крюківського районного центру фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх” і м’ячами від головного спонсора змагань – депутата міської ради Олега Сазонова. Команда-переможниця отримала ще й комплекти нової спортивної форми.

Віра ОЛЕКСІЄНКО
Журналіст

Print Friendly, PDF & Email [1]