- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

“Вітер” – це сертифікована якість і приваблива ціна

Полтавські промисловці, й у першу чергу інженери АТ “Полтавський турбомеханічний завод”, не перестають дивувати своєю винахідливістю і творчим підходом до вирішення складних технологічних завдань. Так, на конференції за участю дилерів, які реалізують сертифіковану продукцію в країнах пострадянського простору, і потенційних покупців, у тім числі з Росії та Казахстану, була презентована лінійка нових гвинтових, пересувних компресорних станцій із електричним чи дизельним приводом під спільною назвою “Вітер”.
– Ми продовжуємо займатися випуском серійної продукції, запчастин до парових турбін, маслоочисних установок, зварювальних агрегатів різних конфігурацій. Однак постійно працюємо над оновленням і розширенням нашого асортименту, – зазначив директор АТ “ПТМЗ” Андрій Таранніков під час конференції.
Комплектуючі до нового й оновленого компресорного обладнання, розробленого конструкторами АТ “Полтавський турбомеханічний завод” концерну “Укрросметал”, замовляються на кращих підприємствах Німеччини, Італії й інших європейських країн.
– На наші машини ми встановлюємо деталі лише найвищої якості, наприклад, італійські гвинтові блоки, клапани, теплообмінники, і запевняємо, що наш “Вітер” даватиме якісне стисле повітря всім тим, хто його потребує, – наголосив начальник служби головного конструктора АТ “Полтавський турбомеханічний завод” Володимир Лещенко.
Компресорне обладнання виробництва АТ “Полтавський турбомеханічний завод” має широкий спектр застосування. Зокрема у будівельній сфері – це пересувні компресорні станції, у транспортній – компресори для гальмівних систем тепловозів, електровозів, електропотягів, тролейбусів. Використовуються подібні установки також на газо- та нафтопереробних підприємствах, в гірничодобувній промисловості тощо.
Серед презентованих під час конференції новинок – гвинтові компресорні установки серії “Вітер” та “Вітер Д”, пересувні й стаціонарні компресорні станції, поршневі станції різної комплектації. Так, за бажанням замовника стандартні комплекти поставки можна доукомплектовувати численним додатковим приладдям як європейського виробництва, так і країн СНД, що підвищує зручність його застосування і сприяє подовженню терміну експлуатації агрегатів.
Компресорне обладнання АТ “Полтавський турбомеханічний завод” – це сертифікована якість, гарантійний строк експлуатації, зручність застосування і привабливі ціни.

Юлія ДУМКА-КОНДРАТЬЄВА
“Зоря Полтавщини”

Print Friendly, PDF & Email [1]