- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

Шлях до зцілення

“Надія є…” – так називається громадська організація, що об’єднує жінок, які перенесли операції з приводу раку молочної залози та інших репродуктивних органів, і надає їм психотерапевтичну допомогу.

 

Кожній із нас важливо знати, що ти – не одна, тобі є кому розповісти про свою проблему, біду, поділитися переживаннями, сумнівами та страхами. Є в кого спитати, як подолати апатію, де знайти сили, щоб знову жити та радіти кожному дню. Одній дуже тяжко, але на те й існує наша організація!
Хвороба – це точка відліку. До неї було повноцінне життя, а після…
І після лікування життя залишається таким, як і раніше: сім’я, спілкування з друзями, робота, відпочинок. Зрозуміти це важко у стані фізичного та душевного хаосу, коли навіть любляча сім’я, рідні й близькі переживають тяжкий психологічний стрес і самі потребують допомоги та підтримки.
Громадська організація “Надія є…”

 

об’єднала рівних по нещастю. Тут створений особливий психологічний простір для відкритого і вільного спілкування в атмосфері добра та безкорисливого сприйняття. Тут можна навчитися керувати своїми емоціями, позбутися постійної напруги і стати повноправною господинею свого життя.
Кожна людина обирає власний шлях до зцілення. Жінки з ГО “Надія є…”обрали любов до ближнього, до себе, життєрадісність, фізкультуру і спорт, готові ділитися своїм досвідом з подругами, які потрапили в біду.
Контактні телефони для тих, хто хоче повернути відчуття гармонії та сенс життя:

(050) 157 85 19; (099) 063 57 66.
Ніна ПЕТРЕНКО,
президент ГО “Надія є…”

Print Friendly, PDF & Email [1]