- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

Де губиться періодика

Отак ми й не дізналися про причини незадовільної роботи поштарів, а головне – коли ж врешті бібліотека отримає видання та номери, що й досі не надійшли.

До речі, жителі нашого села Слобідки пресу теж отримують нерегулярно. Наші листоноші говорять, що їм вже соромно по селу ходити й людям в очі дивитися. Але ситуація, на жаль, від того не міняється…

Від імені мешканців села

Наталія ДОРОГОПУЛЬКО,

бібліотекар.

с.Слобідка Миргородського району.

“За що ж ми

гроші заплатили?”

Передплачую газету “Зоря Полтавщини” давно. Навіть до перебудови “Зоря…” уже була в нашому домі. Тоді газету приносили нам щодня, крім понеділка, і завжди вчасно. Не пам’ятаю, щоб тоді траплялися якісь збої з доставкою періодики, й тим більше центрального обласного видання.

Нині – зовсім інші, кепські, справи. Приміром, за перші два тижні нового року нам принесли всього один номер “Зорі Полтавщини”. Прикро й те, що ми заплатили свої гроші, сподівалися вчасно отримувати газету, бути в курсі подій, а тепер що? Новини до нас, літніх людей, доходять далеко не першої свіжості, через те читати їх уже нецікаво.

Були свята – Новорічні й Різдвяні. Працювати особливо не можна – гріх. Телевізор ми майже не дивимося, бо майже нічого путящого не показують. Отож і почитали б газету, а її, бач, нема. То за що ж ми гроші заплатили?..

Михайло АДАМЕНКО.

с.Турбаї Глобинського району.

Навіщо така оптимізація

Головний часопис області – “Зорю Полтавщини” – передплачую 3 роки. Газета цікава, змістовна, є в ній що почитати. Тож і обрала її з-поміж інших. Кожен свіжий номер завжди чекаю з нетерпінням. А останнім часом – із подвійним, адже доставляють “Зорю…” дуже погано. Так, за перші 3 тижні січня отримала всього 2 газети. А решта ж де?

Нас постійно інформують, що в країні триває реформування, в тім числі й у поштовій сфері, – сумнозвісна оптимізація. Але поки що позитивних змін від таких перетворень не спостерігаємо – лише незручності. Щоб у новому році вчасно отримувати газети зі свіжими новинами, ми, читачі, заплатили заздалегідь, виконавши свої зобов’язання. А от “Укрпошта” чомусь робити цього не поспішає. То коли ж нарешті завершиться поштовий безлад?..

Лідія КУЧЕР.

с.Мокріївка Миргородського району.

Print Friendly, PDF & Email [1]