- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

Рясних засівів, щедрих ужинків…

Ця прикра ситуація досягла апогею у розпал передплатної кампанії, що, звісно ж, не може не позначитися на тиражеві. Наші партнери-поштовики запевняють, що систему доставки періодики буде налагоджено. Сподіваємося на це, адже нашу газету чекають десятки тисяч передплатників і читачів в усіх містах, селищах і селах області та за її межами. Ми щиро вдячні усім, хто залишився із “Зорею Полтавщини”, і тим, хто приєднався до дружної зорянської родини. Нагадуємо, що передплата на “Зорю Полтавщини” триває постійно. Громадяни, які оформлять передплату на рік чи півроку і надішлють квитанцію до 1 лютого 2013 року, можуть взяти участь у розіграші заохочувальних призів, серед яких – дві двотижневі путівки у санаторій ПрАТ “Миргородкурорт”, електронна та побутова техніка, багато цінних і корисних речей. Їхня кількість буде рекордною.

Наступного року нашому виданню виповниться 175 літ. Поважний ювілей зобов’язує нинішній колектив Всеукраїнської громадсько-політичної газети “Зоря Полтавщини” берегти й примножувати славні творчі, громадянські традиції наших попередників. Ми свідомі свого призначення – захищати інтереси полтавців. І ця позиція була, є і буде наріжним каменем нашої редакційної політики.

Напередодні славних свят зичимо читачам і передплатникам “Зорі Полтавщини”, усім полтавцям, здоров’я, родинного затишку, здійснення найзаповітніших мрій, ладу в хаті й у господі, в саду й на городі. Нехай житом-пшеницею, усілякою пашницею щедро колоситься життєва нива!

Будьмо разом!

Зоряни.

Print Friendly, PDF & Email [1]