- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

Найкращі механізатори – в агрофірмі “Хорольська”

Колектив досвідчених механізаторів виробничого підрозділу “Імені Ватутіна” поповнюється молоддю. В АФ “Хорольська”, як і в цілому в агропромхолдингу “Астарта-Київ”, цінують працьовитих людей. У ВП “Імені Ватутіна” працюють кілька механізаторських династій. Одна з них – Ляшенки. Найстаріший – Григорій – ще працював у колгоспі, а вже його син Микола і онуки Ярослав та Олександр – у виробничому підрозділі.

У тракторній бригаді ВП “Імені Ватутіна” трудяться 18 чоловік, серед них – і кращі трактористи-машиністи АФ “Хорольська” Володимир Синягівський і Олексій Музиченко.

– Роботи в сезон багато, вона гідно оплачується. Тож і зацікавленість працювати понад норму є, – поділився Олексій Музиченко.

Виробничий підрозділ “Зоря” АФ “Хорольська” (село Староаврамівка) обробляє близько 5 тисяч гектарів ріллі. У ньому працює один із кращих трактористів-механізаторів агрофірми Віктор Павлюк. Він, так би мовити, універсал: починав трудову діяльність на вітчизняних тракторах МТЗ, Т-150, комбайнах “Дон”, “Нива”, нині упевнено почувається і в кабіні трактора Fendt, який опанував самотужки. Проте не лише професійною майстерністю вирізняється з-поміж інших механізаторів Віктор Павлюк. Цінують його односельці за порядність, селянську мудрість, доброзичливість.

Кращі працівники агрофірми з нагоди професійного свята завжди отримують подяки, премії. А в будні працьовиті хорольські механізатори обробляють поля не лише вдома, а й у Харківській області, на Західній Україні, де агропромхолдинг “Астарта-Київ” теж господарює. Бо досвідчені хлібороби потрібні всюди.

Print Friendly, PDF & Email [1]