- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

Пирятинські новобудови

Центральна районна лікарня готова освоїти ще 18 мільйонів на закупівлю обладнання та внутрішнє облаштування. Район матиме сучасний заклад із більш якісним рівнем надання медичної допомоги. Головлікар Пирятинської ЦРЛ Олександр Гаркавенко відзначив вагому підтримку обласної та районної влади у реконструкції об’єкта, високий професійний рівень підрядної організації – фірми “Промінвестбуд”. На добру згадку було закладено ялинкову алею.

У райцентрі також відбулося відкриття спортивного атлетичного залу Пирятинського ліцею за участю Олександра Коваля, голови райдержадміністрації Миколи Купріяна, голови районної ради Олексія Нечипоренка, громадськості. Тренажерний зал облаштували завдяки спільним зусиллям районної влади і громади, спонсорів, батьків. Відтепер учні ліцею та молодь міста матимуть змогу займатися важкою атлетикою і покращувати спортивні досягнення у сучасних умовах, повідомили в райдержадміністрації.

І ще одну новобудову отримали пирятинці – міст через річку Перевод, притоку Удаю. Новий міст з’єднав центральне село сільської ради Сасинівку і віддалене Першотравневе, у якому більше ста мешканців. Будівництво мосту здійснено за кошти, отримані Сасинівською сільською радою за соціальною угодою з сільськогосподарським товариством “ПКЗ “Агро”.

Print Friendly, PDF & Email [1]