- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

І в спеку, і в порошу чекають люди листоношу

– Надаємо різноманітні послуги, – розповідає начальник ЦОС № 3 Таміла Плужник. – Це – передплата і доставка періодичних видань, доставка пенсій і поштової кореспонденції, продаж товарів першої необхідності, оплата комунальних послуг та інших платежів. Багато людей платять на пошті за послуги дитсадка, музичної школи, радіо, є у нас послуги книга – поштою, ліки на замовлення, кур’єрська доставка, електронні квитки на міжміські автобуси та поїзди, термінові перекази та багато іншого.

 Протягом жовтня міським відділенням надано безліч поштових послуг, зокрема прийнято 80 пріоритетних (першочергових) відправлень, 8 термінових переказів, передплачено 95 видань на 2012-й і 726 – на 2013-й рік.

Днями в Хорольському міському поштовому відділенні відбувся черговий День передплатника. Подібні заходи проводяться тут кілька разів на рік. У святково прикрашеному залі працівники пошти приймали передплату на наступний рік, повідомляли відвідувачів про ціни на періодичні видання, знайомили з каталогами, рекламними матеріалами газет і журналів, у тому числі й “Зорі Полтавщини”. Кожний передплатник періодики того дня отримав подарунок від пошти – популярний журнал із кулінарними рецептами і господарськими порадами.

– Проводимо такі заходи для того, щоб збільшити обсяги передплати, зацікавити населення, – говорить Таміла Плужник. – Пошта виконує соціальну місію, доставляючи пенсії і необхідні товари одиноким людям поважного віку, яким важко самим виходити з дому. Листоноша, навідуючи таких людей, і останні новини розповість, і допоможе оплатити комунальні послуги, і газету чи журнал передплатить. 16 листопада – наше професійне свято – День працівників радіо, телебачення та зв’язку. Користуючись нагодою, хочу привітати наш колектив і всіх колег, побажати всього найкращого, успіхів у роботі, благополуччя в родинах.

Print Friendly, PDF & Email [1]