- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

Творчий підхід, успішний результат

Причому відвідують його не лише дівчатка, а й хлопчики – плести шкарпетки, доки їхні однокласники ганяють на стадіоні м'яча, вони, звісно, не прагнуть, а от оволодіти наймоднішою нині технікою декорування, що називається французьким словом "декупаж" (вирізати з паперу), беруться залюбки.

Світлана Ляшенко добре знає, з яким нетерпінням її вихованці очікують на перші творчі результати, тож підказує прості й водночас оригінальні ідеї. А ще – ніколи не вимагає наслідування, адже впевнена, що саме такий підхід дозволяє вихованцям розвивати власне бачення. У 2003 та 2007 роках Світлана Ляшенко ставала переможницею міського етапу конкурсу "Учитель року" в номінації "Трудове навчання" та лауреатом обласного етапу конкурсу.

Для самої Світлани Анатоліївни найулюбленішим видом декоративно-прикладного мистецтва є вишивання. Можливо, саме тому, що захоплювалась ним і її бабуся. На пам'ять про це у родині Ляшенків зберігають сорочку-вишиванку, якій уже близько ста років і яку Світлана Анатоліївна одягає тільки з особливих приводів.

Print Friendly, PDF & Email [1]