- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

Нова амбулаторія для сільських мешканців

Нещодавно, у рамках реалізації соціальних ініціатив Президента України Віктора Януковича, у Литвяках відкрили нове приміщення амбулаторії з аптечним кіоском, поінформували в районній державній адміністрації. Подія, що стала святковою для мешканців села, зібрала гостей – голову райдержадміністрації Віктора Алєксєєнка, голову районної ради Олексія Дядечка, начальника Лубенського обласного госпіталю інвалідів війни, депутата обласної ради Віктора Кравецького, депутатів районної ради, керівників підприємств, медиків.

Вітаючи литвяківців, керівники району і медичних закладів підкреслювали, що відкриття в селі нового сучасного приміщення закладу охорони здоров’я дозволяє наблизити медичні послуги до людей, які зможуть  проходити обстеження та лікуватися на більш високому рівні. У районі й надалі працюватимуть над оновленням і переоснащенням ФАПів і амбулаторій. Литвяківський сільський голова Валерій Ночовний подякував громаді, керівництву району, медикам, усім, хто доклав зусиль до створення необхідних умов для профілактики та медичної допомоги селянам.

Оновлені кабінети амбулаторії мають необхідне обладнання, тут є умови для роботи сімейного лікаря, гінеколога, стоматолога, проведення первинних лабораторних обстежень. 

Print Friendly, PDF & Email [1]