- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

“Кременчук – місто здійснення мрій”

Дванадцять із них, пройшовши відбірковий тур, стають учасницями фінального шоу, яке традиційно відбувається у міському Палаці культури й збирає повний зал шанувальників. Цього разу організатори конкурсу запросили до участі ще й представниць коледжів і училищ, що викликало позитивний відгук у молодіжному середовищі.

Якщо знання – це сила, то надзвичайна сила – це інтелект, талант і краса. Саме у цьому вродливі дівчата й намагалися переконати вимогливе журі. Заради корони й прекрасних титулів їм довелося пройти непрості випробування. Уже в першому конкурсі, який був домашнім завданням, їм випало демонструвати легку ходу на високих підборах і одночасно презентувати глядачам свою любов до рідного міста. Із допомогою відеоролика конкурсантки повідали про історичне минуле вулиць центральної частини міста. У другому конкурсі фіналістки демонстрували власні таланти. А на завершення дефілювали у вишуканих вечірніх сукнях і ділилися роздумами про те, як зробити рідне місто ще кращим.

Церемонія нагородження була особливо урочистою й розкішною. Подарунки від щедрих спонсорів так і сипалися. Та найбільше учасниці конкурсу чекали на вердикт журі. Його підсумки оголосив ректор КрНУ Михайло Загірняк. Титули “Принцеса Чарівності” та “Принцеса Фантазії” дісталися студентці педагогічного училища Ользі Дейкун і студентці коледжу КрНУ Анжеліці Бородай. Віце-королевою названо студентку КрНУ Яну Єгорову, а королевою – студентку цього ж вузу Анастасію Сенченко.

Print Friendly, PDF & Email [1]