- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

Драматичний матч

Початок зустрічі для господарів та їхніх уболівальників був неочікуваним і неприємним. У першій атаці гості відкрили рахунок. Після навісу із флангу захисник “біло-зелених” Сапай посковзнувся на мокрому газоні, й Гуменюк головою відправив м’яч у ворота Долганського.

“Ворскла” не розгубилася, активно шукала підступи до воріт кримчан та постійно тримала в напрузі їхній захист. Втім, комбінувати заважала якість поля. “Таврія” зрідка “огризалася” окремими контратаками. Одна з них призвела до взяття воріт. Любичич, отримавши м’яч, влучно пробив із ходу – 0:2. Невдовзі гості отримали право на штрафний, який майстерно реалізував Назаренко – 0:3.

Але навіть розгромний рахунок психологічно не зламав господарів, вони продовжували атакувати, нарощуючи темп. На 60-й хвилині Безус метрів з двадцяти з розвороту пробив, вціливши практично у дев`ятку, – 1:3. А через кілька хвилин після подачі кутового відзначився Будник – 2:3.

Здавалося б, от-от господарі дотиснуть гостей і встановлять рівновагу. Але, певно, їм просто не вистачило вдачі. Фінальний свисток сповістив про вихід до чвертьфіналу “Таврії”. Втім, як виявилося, на цьому гра ще не завершилася. Словесне з’ясування стосунків між “ворсклянином” Громовим і голкіпером гостей Погорєловим закінчилося тим, що останній вдарив нападника полтавців, за що й отримав червону картку.

У цьому матчі наші земляки грали таким складом: Долганський, Матвєєв (Будник, 46), Вовкодав (Єременко, 73), Краснопьоров, Громов, Безус, Маркоскі, Кривошеєнко (Чичиков, 85), Чеснаков, Сапай, Селін.

Результати інших зустрічей 1/8 фіналу Кубка України: “Шахтар” C – “Волинь” – 0:2, “Авангард” – “Арсенал” К – 0:1, “Украгроком” – “Чорноморець” – 1:2, “Дніпро” – “Іллічівець” – 2:0, “Нива” Т – ФК “Севастополь” – 0:2, “Говерла” – “Шахтар” Д – 1:4, “Карпати” – “Металіст” – 2:1. Боротьбу за Кубок України з футболу в чвертьфіналі цього турніру продовжать команди “Волинь”, “Арсенал”, “Чорноморець”, “Дніпро”, ФК “Севастополь”, “Шахтар”, “Карпати”, “Таврія”.

4 листопада о 16.00 у рамках чергового туру Прем’єр-ліги “Ворскла” вдома прийматиме київський “Арсенал”.

Print Friendly, PDF & Email [1]