- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

Міцні знання і визнання

Нині наш технікум має 35 навчальних аудиторій, зокрема 8 лабораторій комп’ютерної техніки та технічних засобів навчання, два спортивних зали, актову залу, бібліотеку, читальні зали, електронний читальний зал, який працює в одній мережі з електронною бібліотекою Полтавського університету економіки і торгівлі та підключений до Української науково-освітньої телекомунікаційної мережі “Уран”. У технікумі працюють вузол електронної пошти та власний веб-сайт, музей історії споживчої кооперації, є медпункт, кабінет практичного психолога, методичний кабінет, який щоквартально видає інформаційний вісник “Кооперативна освіта”.

У навчальному процесі використовується 140 персональних комп’ютерів, 3 інтерактивні дошки, 3 мультимедійних проектори, телевізори, ноутбуки.

Спортивна база технікуму, яка включає спортивні та тренажерну зали, спортмайданчик, забезпечена необхідним обладнанням, інвентарем, кімнатою відпочинку, що сприяє фізичному розвитку студентів і викладачів, роботі різних секцій, проведенню спортивних змагань і культурно-масових заходів.

Висококваліфікований педагогічний колектив складають 89 педагогічних працівників, серед них: 45 викладачів вищої категорії, 13 – першої, 2 кандидати економічних наук, 14 викладачам присвоєно звання “Викладач-методист”, ще двом – “Відмінник освіти України”.

Цього року в технікумі здобувають освіту понад 1700 студентів. Ми, студенти, щасливі, що навчаємося в такому закладі. Й пишаємося тим, що наш технікум став одним із переможців конкурсу, проведеного організаційним комітетом загальнонаціональної акції “Флагмани освіти і науки України-2012”, нагороджений медаллю та грамотою Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України.

Print Friendly, PDF & Email [1]