- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

Студрада підсумовує й обирає

Зокрема констатувалося, що було започатковано щорічну церемонію нагородження “Молодь року” та проект “Життя без сміття”, проведено щорічний благодійний бал “Допомогти так легко” для збору благодійних коштів на лікування хворих молодих людей, регіональний етап Всеукраїнського молодіжного проекту “Студентська республіка-2012”, зліт “Молодіжна олімпіада-2012”; постійні акції з вшанування ветеранів Великої Вітчизняної війни, фестиваль команд КВК на кубок міського голови, конкурс на кращу студентську сім’ю, спортивні, патріотичні заходи тощо.

Кандидатами на посаду нового голови Студради були студент Української медичної стоматологічної академії Дмитро Каплун і представниця Аграрного коледжу управління і права Полтавської державної аграрної академії Любов Шах. Вони презентували свої програми і відповіли на запитання присутніх. Новим студентським ватажком  обласного центру обраний Дмитро Каплун.

Студентська рада Полтави створена за ініціативою органів студентського самоврядування вищих навчальних закладів І–ІV рівнів акредитації для представлення інтересів студентської молоді при формуванні та реалізації державної політики у сфері освіти, культури, праці, соціального становлення та розвитку молоді.

 

Print Friendly, PDF & Email [1]