- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

Перспективи інвестицій – комунальне господарство

Щоб переконатись у ефективності  вкладення капіталу, до нашої держави прибули представники ЄБРР. Вони вже відвідали Харківську область і планують побувати на тих підприємствах Полтавщини, які раніше вже отримали європейські інвестиції. Нещодавно голова облдержадміністрації Олександр Удовіченко, голова обласної ради Іван Момот провели  робочу зустріч із делегацією Ради директорів Європейського банку реконструкції та розвитку. В зустрічі взяли участь заступники голови ОДА, керівники профільних відомств та управлінь ОДА. Мова йшла про подальші напрямки  співпраці.

– Підтримка територій – це важливий напрямок співпраці з Європейським банком реконструкції та розвитку, – зазначив, підбиваючи підсумки зустрічі з представниками ЄБРР, голова облдержадміністрації Олександр Удовіченко. – Ми запропонували Раді директорів кілька напрямків співпраці, зокрема в сільському господарстві, є проекти і в промисловості. Головне ж те, що ми шукаємо варіанти залучення фінансових ресурсів у комунальне господарство, це – теплозабезпечення, водопостачання, енергозбереження. Представників Європейського банку реконструкції та розвитку теж цікавлять ці напрямки співпраці.  

– Україна посідає одне з перших місць за обсягами щорічних інвестицій, тож ми маємо побачити, який інвестиційний клімат у вашій державі, які можливості для вкладання коштів, і визначити, в яких напрямках ми будемо розвивати свою стратегію. У наших подальших планах – продовження співпраці з підприємствами Полтавщини, – додав директор ЄБРР в Україні Андре Куусвек. 

Print Friendly, PDF & Email [1]