- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

Спортивний калейдоскоп

***

Стрільба

П'ять медалей завоювали спортсмени з Комсомольська на відкритому чемпіонаті Києва. Чемпіоном у стрілецькій вправі МГ-6 став майстер спорту міжнародного класу Владислав Григоренко. Також він здобув дві “бронзи” у вправах ГП-6 та МГ-9. Майстер спорту міжнародного класу Світлана Бойкова завоювала два “срібла” у вправах МГ-5 та МГ-9.

***

Біг

Полтавець Антон Чепіжний у Слов'янську Донецької області здобув срібну медаль відкритого чемпіонату країни з бігу по шосе на 10 км серед молоді. Дистанцію він пробіг за 33 хвилини. У цих змаганнях також брали участь спортсмени з Росії, Туреччини та Молдови.

***

Мотобол

Команда “Нива” із села Вишняки Хорольського району провела два міжнародних товариських матчі. Наші земляки у запеклій боротьбі з рахунком 4:3 перемогли чемпіона Центральноєвропейської мотобольної ліги – білоруську команду “Лунінець”. Зі срібним призером цьогорічного чемпіонату ЦЄМЛ – “Автомобілістом” із Пінська (Білорусь) – хорольчани зіграли унічию – 4:4.

***

Велоспорт

16-річний кременчужанин Руслан Батрак завоював срібну медаль юнацького чемпіонату України в командній велогонці на шосе. Він виступав за Броварське (Київська область) вище училище фізичної культури.

 

Print Friendly, PDF & Email [1]