- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

Роботи виконуються за графіком

Олександр Удовіченко детально ознайомився з ходом будівництва майбутнього закладу, відвідавши кожен поверх об'єкта, на якому будівельники спільно з медичними працівниками ретельно відпрацьовують поточні питання, що потребують термінового вирішення.

Керівник області наголосив на тому, що, крім виділених із Державного та обласного бюджетів коштів, залучаються додаткові фінанси. Налагоджено плідну співпрацю з членами опікунської ради Полтавського обласного перинатального центру, підписано Меморандум з благодійним фондом Віктора Пінчука.

Віктор Лисак повідомив, що у цьому закладі медики працюватимуть, застосовуючи новітнє обладнання, щоб у найсучасніших умовах третинного рівня надання медичної допомоги приймати понад 4 тисячі пологів на рік.

Олександр Удовіченко висловив упевненість у тому, що інтенсивний виробничий процес, наявний матеріальний ресурс та самовіддана робота фахівців сприятиме вчасному завершенню та відкриттю у жовтні поточного року закладу, який працюватиме на майбутнє Полтавщини.

Print Friendly, PDF & Email [1]